Pirkanmaalaiset RIA yrittäjät

RIAn jäsenistössä on paljon yrittäjiä, jotka tarjoavat monipuolisia rakennusalan palveluita. Tyypilliset RIAlaisen yrittäjän tarjoamat palvelut ovat mm. asiantuntija- ja suunnittelijapalveluita, sekä projektinjohto- ja rakentamispalveluita.

Alla olevassa listassa on esitetty Pirkanmaan ja Hämeen alueella toimivien RIA:n jäsenten yritysten tietoja ja näiden tarjoamia palveluja. Koko Suomen kattavaan RIAn yritysrekisteriin pääset tästä linkistä.
Ohjeet yrittäjille

RIA ylläpitää yritysten yhteystietorekisteriä, johon RIA:an kuuluva yrittäjät saavat halutessaan lisätä oman yrityksensä yhteystiedot. RIA julkaisee rekisten yhteystiedot RIA:n nettisivuilla, mutta yrittäjän tulee itse huolehtia annettujen tietojen oikeellisuudesta ja ajantaisaisuudesta.


RIAlainen yrittäjä, saat lisättyä yrityksesi tiedot rekisteriin täältä:
RIA yrittäjät ja muutokset rekisteriin


Lisätietoja yristysrekisteriin liittyvissä kysymyksissä liiton toimistolta.


Hakuohjeita

Voit käyttää yritysluettelon hakukenttää seuraavilla tavoilla:
(1) Yrityksen nimi
(2) Yrittäjänä toimivan henkilön nimi
(3) Yrityksen tarjoamat palvelut ** Yrityksen tarjoamia palveluita on suurelta osin listattu lyhentein. Tyypillisiä lyhenteitä on listattu alla, mutta yritykset ovat voineet listata muitakin tietoja. Välilyönnillä pystyy listaamaan useammankin palvelun haettaville yrityksille (esim. haku "ARK PS" hakee yritykset, jotka ovat listanneet molemmat palvelut)


Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä