TAMPEREEN RAKENNUSINSINÖÖRIT JA -ARKKITEHDIT RIA RY

Opiskelijatoiminta


RIA ry:n opiskelijajäsenyys on maksutonta. Opiskelijajäsen saa jäsenetuna kattavan paketin rakennusalan infoa, kontakteja ja neuvoja joita hän voi käyttää työelämässään.

Keskusjärjestö RIA sekä paikallisyhdistys TamRIA järjestävät monenlaista opiskelijajäsenille suunnattua toimintaa. Keskusjärjestö RIA:n opiskelijatoiminnasta tunneituimmat ovat varmastikin vuosittaiset YlläspoweRIA, ja KesäpoweRIA -tapahtumat, sekä rakennusalan harjoittelututkimus ja harjoittelupalkkasuositukset.

TamRIA järjestää opiskelijoille vuosittain aloittavien tilaisuuden, suureen suosioon nousseen valmistuvien juhlan, sekä vaihtelevasti muita opiskelijajäsententapahtumia. Erillisten opiskelijatapahtumien lisäki opiskelijajäsenet ovat tervetulleita RIA:n ja TamRIA:n koko jäsenistölle järjestettävään toimintaan.

TamRIA:n hallituksessa on jäsenenä TAMK:n opiskelijaedustajia vaikuttamassa paikallisyhdistyksen toimintaan. Paikallisyhdistystoiminnan lisäksi opiskelija voi pyrkiä RIA liiton opiskelijatoimikuntaan, jossa pääsee vaikuttamaan valtakunnallisesti liiton opiskelijatoimintaan.Lisätietoja RIA:n opiskelijatoiminnasta täältä

Katso kaikki RIA:n jäsenedut täältä


Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä