Tampere2etus


Tampereen RIATervetuloa TamRIA:n sivuille


Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry on ammattikorkeakouluista ja teknillisistä oppilaitoksista valmistuneiden rakennusalan toimihenkilöiden valtakunnallinen keskusliitto, jonka tavoitteena on parantaa edustamiensa ammattikuntien toimintaedellytyksiä niin työ- kuin yhteiskuntaelämässä. Henkilöjäsen vaikuttaa RIA:n toimintaan jäsenyhdistyksensä kautta. Liittoon kuuluu maan kattavat 17 alueellista yhdistystä ja yksi työmarkkinajärjestö.


RIAn pirkanmaalaiset henkilöjäsenet kuuluvat RIA-liittoon jäsenyhdistyksensä Tampereen rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n kautta. Lyhyesti yhdistystä kutsutaan TamRIAksi.


TamRIA:n on myös facebookissa  facebook logo


TamRIA:n yhteystiedot

Postiosoite:
Karjakonkaari 48
36200 KANGASALA

Laskutusosoite:
Pasintie 5
33450 SIIVIKKALA

Y-tunnus:
LY-0155618-2

Tilinumero:
FI05 5732 2620 0540 64

Viestit hallitukselle:

Hallituksen yhteystiedot

RIA-Liitto:

Siirry RIA:n sivuille


RIA-Majat

Yllästunturin juurella upeissa Lapin maisemissa oleva RIA-Majat on liiton jäsenten, heidän perheittensä ja ystäviensä ympärivuotinen vapaa-ajan asunto, mikä tarjoaa hyvätasoisen majoituksen kohtuulliseen hintaan.

Majojen pihasta pääset suoraan maastohiihto- tai vaellusreiteille ja rinteiltä voit lasketella jopa suoraan majan pihaan. Äkäslompolo tarjoaa monipuoliset palvelut erilaisten kauppojen ja ravintoloiden, melonta-, retkeily- ym. harrastusmahdollisuuksien parissa. Maisematietä pitkin pääsee joustavasti nauttimaan naapurikylä Ylläsjärven palveluista, mm. hotelli Saagan kylpylästä.

Varauskalenteri ja varaukset RIA-majojen sivuilta:
Siirry RIA-Majojen sivuille

 


Päärakennuksessa on erillisten käytävien varrella kaksi 3 hengen huonetta ja viisi 2 hengen huonetta.

Huoneissa on oma WC-suihkuhuone, jääkaappi ja säilytyskomerot. Yhteisinä tiloina on täysin varustettu keittiö astioineen ja astianpesukoneineen, sauna, pesu- ja kuivaushuone sekä suuri tupa, jossa on takka, TV+video, radio, langaton tietoliikenneverkko ja AV-laitteet koulutustilaisuuksia varten. Rakennuksessa on myös suksihuoltohuone.RIAMajat3

Ylämajassa on neljä 4-6 hengen huoneistoa, joissa jokaisessa on oma täysin varustettu tupakeittiö astioineen ja astianpesukoneineen,TV, radio, langaton tietoliikenneverkko, makuuhuone, parvi ja wc. Sauna on kahdelle huoneistolle yhteinen.

RIAMajat5Pohja


Tulosta sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä